|
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
|
| |
| Tüp bebek Merkezleri ve Doktorlar Hakkında | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
admin
Admin Group
Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Konu: Memorial HastanesiGönderim Zamanı: 31/Ekim/2007 Saat 19:03 |
|
Memorial Hastanesi ile iligli yorumlarınızı ve sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz..
| |
|
|
|
halenur
Newbie
Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 21/Nisan/2009 Saat 16:09 |
|
merhaba bu forum yeni sanırım öncelikle hayırlı olsun ilk üyelerden biri omak nasip odu banada.
memorial hastanesinde bugün transferim gerçekleşti, doktorum hale karagözoğlu. benim bu haftanede 3. toplamda 4. tüp bebek denemem ve daha önce 3 kez de aşılama yapıldı hepsi farklı yerlerde. tüm tedavilerimde pekçok doktorla tanıştım ama ilgili ve pozitif bi doktor tanımadım. hale hanım insana en negatif durumlarda öyle bir moral veriyoki anlatamam.
bebişlerim şu an içimde onları hissediyorum biliyorum bu sefer sımsıkı tutunacaklar ve hale hanımla beraber başaracağız. bu arada bugün eşimle kızımız olursa adını halenur koymaya karar verdik o yüzden nickname mim halenur. daha size doktrumu nasıl anlatabilrim bilemiyorum. herkese memorial tüp bebek ekibini tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|